Genieten in Park Lingezegen.
Genieten in Park Lingezegen. Foto: Toon Hendriksen

De Avond4Daagse komt eraan!

Algemeen

BEMMEL - Met deBol op pad is (altijd) puur genieten! Na alle drukte begin mei rond Herdenken en Vieren, waar het bestuur heel tevreden terugkijkt op mooie, sfeervolle en bijzondere dagen, gaat het programma van stichting deBol door met de 50+ wandeltochten en de voorbereidingen voor de 15e deBol Junior Avond4Daagse die van 31 mei tot en met 3 juni gehouden zal worden in Bemmel.

Op woensdag 18 mei gingen deBol-wandelaars op pad voor een prachtige tocht door Park Lingezegen. Met een zomers temperatuurtje en allemaal mensen, die blij waren dat alles nu weer een beetje normaal mag, werd het een hele gezellige tocht met een koffiepauze in de vrije natuur, omdat we nergens welkom waren bij de horeca vanwege personeelstekorten.

En nu hopen wij natuurlijk dat heel veel jongeren en ouders, opa’s en oma’s, juffen en meesters mee gaan doen aan de Avond4Daagse. Inschrijven (zes euro) kan nog op woensdag 25 mei (bij Het Wapen) en op maandag 30 mei bij CC De Kinkel!

Het zal weer een mooi feest worden, vier avonden gezellig wandelen met vriendjes en vriendinnetjes, onderweg iets lekkers, muziek en tot besluit de grote feestelijke intocht op vrijdagavond, begeleid door meerdere muziekkorpsen.. Kortom het gaat echt een feestje worden, dus kom meewandelen en geniet! Informatie: www.debolbemmel.nl.

Uitgelicht

Digitale krant