The Masked Singer – Summer Edition

Algemeen

DOORNENBURG - Na de successen van onder meer Maestro, The Passion en Scary Symphony verzorgt harmonie Sint-Caecilia Doornenburg op zaterdag 9 juli opnieuw een groots opgezet concert onder de naam ‘The Masked Singer – Summer Edition’. 

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het nieuwe project in volle gang. Voor dit concert zal de Sint-Martinuskerk in Doornenburg worden omgebouwd tot een zonnige en zomerse locatie. Het format is bekend van televisie en houdt in dat een viertal bekende Doornenburgers een gemaskerd optreden zullen verzorgen. Zij worden hierbij muzikaal begeleid door de harmonie onder leiding van dirigent Emile Stoffels. Aan het panel en het publiek de moeilijke taak om te achterhalen welke zangers of zangeressen achter het masker schuilgaan. 

Om geheel in zomerse sferen te komen zijn er voorafgaand en in de pauze optredens van de steelband Panoleum uit Zuidlaren. Ook dansgroep Mixed Moves levert hun bijdrage en zal met verschillende optredens het geheel omlijsten. De presentatie van deze avond is in vertrouwde handen van Rick Bouwman.

Het belooft dus opnieuw een prachtige muzikale avond te worden voor jong en oud die u niet mag missen op 9 juli in de Sint-Martinuskerk in Doornenburg. De verkoop van entreekaarten is inmiddels gestart, kaarten (12,50 euro) zijn verkrijgbaar bij de Spar Witjes in Doornenburg en het Ontmoetingscentrum Doornenburg.

Uitgelicht

Digitale krant