Annie, Ria,Marian,Cora,Rieky van links naar rechts.
Annie, Ria,Marian,Cora,Rieky van links naar rechts. Foto: Cora Sluiter- de Goey

Jubilarissen bij de Zonnebloemafdeling Bemmel, Haalderen en Ressen

Algemeen

LINGEWAARD - Zaterdag 14 mei waren we met bijna alle vrijwilligers bijeen in De Minkhof. Er werden jubilarissen gehuldigd voor tien jaar: Ria, Rieky, Marian en Cora  en Annie is zelfs al 25 jaar bij ons. Annie kreeg  een gouden speldje namens de Zonnebloem en ze wilde het meteen opgespeld hebben. En natuurlijk had Veja mooie  Zonnebloemboeketten gemaakt. 

Het werd een heel gezellige middag en we deden ook een ouderwets spelletje. Tussendoor werd er natuurlijk  voor een drankje en hapje gezorgd. Omdat het mooi weer was konden sommige ook even de tuin inlopen. Rond 17.00 uur kwam Polly langs en zette er een heerlijk en prachtig verzorgd buffet neer. Waarvoor dank was. We hebben ervan gesmuld met zijn allen.

Het was fijn en goed dat we weer bij elkaar konden zijn. Na afloop hebben we alles netjes opgeruimd en we bedanken ook De Minkhof voor de gastvrijheid. Nu gaan we weer door naar de volgende activiteit, want voor juni hebben we een boottocht gepland en dan willen we al onze gasten verwennen en ervoor zorgen dat ze een fijne en gezellige middag krijgen.

Ondertussen kunnen onze vrijwilligers nog langs de deuren komen om loten te verkopen. U koopt toch ook. We kunnen het geld goed gebruiken voor al onze gasten. Een glimlach van onze gasten is zo waardevol en u kunt er aan mee helpen”, aldus Cora Sluiter-de Goey, voorzitter Zonnebloemafdeling Bemmel, Haalderen en Ressen.

Uitgelicht

Digitale krant