Roparunteam031.
Roparunteam031. Foto: Dian Helsen

Roparunteam-031 Lingewaard met doorkomst in Huissen én Angeren

Algemeen

LINGEWAARD - Team-031-Lingewaard loopt op 4-5-6 juni de Roparun-estafette van meer dan 500 km door Nederland. Met de Run zamelt het geld in om het leven van mensen met kanker te veraangenamen.

Het team start op zaterdag 4 juni in Enschede. Van daaruit gaan ze onder andere via Huissen, Angeren richting Coolsingel.

Door Huissen - Angeren. Voor het eerst komen de teams door Huissen en Angeren. Een thuis-doorkomst voor team Lingewaard! De verwachte doorkomst van de teams is op 4 juni vanaf 21.30 uur. 125 teams lopen dan door Huissen en vervolgens door Angeren ( Iepenstraat, Kampsestraat).
Om de teams aan te moedigen worden op zaterdagavond 4 juni in Huissen én in Angeren feestelijke doorkomsten georganiseerd.

Doorkomst Huissen. In Huissen loopt de route onder andere via de Arnhemse Poort, Markt (Odeon), Vierakkerstraat. Op en om het Odeon worden de teams welkom geheten en aangemoedigd. Ook wordt een terras omgetoverd tot het officiële steunpunt voor Roparunteam-031.

Doorkomst Angeren. In Angeren wordt bij ’t Keutje-fysio van de Ploeg een gezellige, terrasachtige aanmoedigingsplek ingericht. Op deze plek kun je de teams vanaf 21.30 uur op feestelijke wijze aanmoedigen, ontmoeten en groeten. Team031-Lingewaard wordt hier tegen 23.45 verwacht.

Inhalen in Angeren. Op tweede Pinksterdag, wordt team031 thuis verwacht. Dan worden ze in de Letste Stuyver in Angeren rond 19.00 uur ingehaald. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om Roparunteam-031 op zaterdagavond in Huissen- Angeren aan te moedigen en op 2e pinksterdag in de Letste Stuyver in te halen. (zie ook www.031Lingewaard.nl)

Uitgelicht

Digitale krant