Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Impressie van het Bevrijdingsconcert.&nbsp;</p>

Impressie van het Bevrijdingsconcert. 

(Foto: eigen foto)

Geslaagde dag ‘75 jaar bevrijding’ in Doornenburg

DOORNENBURG - Historische Kring Doornenburg en koor Jekadee organiseerden samen ‘75 jaar bevrijding’ en na twee jaar was het eindelijk zo ver: het werd zondag 19 juni in Doornenburg gevierd.

In een sfeervol ingerichte kerkgebouw, waar de Historische Kring Doornenburg ook een tentoonstelling had ingericht, werd het bevrijdingsconcert drie keer uitgevoerd door koor Jekadee en gastartiesten. Veel publiek en ook veel kippenvelmomenten.
De verhalenfietstocht door Doornenburg waar ook veel positieve reacties op kwamen: ‘Nooit geweten wat hier allemaal is gebeurd’ en ‘Wat kunnen die sprekers mooi vertellen’.

Wilt u meer weten over Doornenburg in de Tweede Wereldoorlog, schaf dan het boek ‘Vlucht en Strijd’ aan dat speciaal voor deze gelegenheid is geschreven. Dat kan via info@historischekringdoornenburg.nl. Het kost 7,50 euro, leden van Historische Kring Doornenburg betalen 5 euro.

Historische Kring Doornenburg en koor Jekadee kijken terug op een geslaagde dag en willen iedereen bedanken die hieraan heeft deelgenomen!

Meer berichten