Logo gemeentenieuwsonline.nl

uit Bemmel en Ressen

BEMMEL - De corona-epidemie heeft  voor vele senioren geleid tot eenzaamheid en daarom heeft de overheid voor deze groep een bedrag beschikbaar gesteld om voor deze groep iets te organiseren.

Op dinsdag 9 augustus verzorgt SAB (Senioren Actief Bemmel) samen met de KBO en de Zonnebloem een dagtocht naar de Biesbosch. Deze dagtocht is echter alleen voor senioren uit de woonkernen Bemmel en Ressen. Vertrektijd van deze dagtocht is 8.15 uur vanaf De Gouden Appel.

Met de bus gaan we naar Werkendam, waar het museumeiland aangedaan wordt voor koffie met gebak. Daarna is er een boottocht vanuit Drimmelen door de Biesbosch en tijdens deze boottocht is er een goed verzorgde lunch. Dan wordt de thuisreis weer aanvaard en zijn we rond 16.30 uur weer in Bemmel.

De aard van deze reis vereist wel enige mobiliteit; rollator kan meegenomen worden.  De eigen bijdrage bedraagt tien euro per persoon. Aanmelden is alleen mogelijk vòòr 8 juli via Willemien Hermsen, 06 57310199 (na 16.00 uur).

De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. “We streven naar drie bussen en als die vol zijn, stopt de aanmelding. U ontvangt een bevestiging van deelname en zodra u deze heeft ontvangen, verzoeken wij u ook de eigen bijdrage van tien euro over te maken op bankrekening NL77RABO0105709948 ten name van Stichting Senioren Actief Bemmel. Onder vermelding van uw naam en ‘deelname bustocht 2022’.

Meer berichten