Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Dirty Sound Magnet. (foto: eigen foto)</p>

Dirty Sound Magnet. (foto: eigen foto)

Tribute to Nirvana afsluiter eerste dag festival ‘Under the Milky Way’

HUISSEN - De local heroes Jos, Peter, Wouter, John en Stijn kruipen dit keer in de huid Nirvana. We gaan de moeder van alle grunge bands herbeleven! Back to the 90´s. 

‘Come as you are’, ‘Smells like teen spirit’. ‘Smells Like Us’ sluit de vrijdagavond af nadat de Nijmeegse band Outehead het festival met hun indiepop/postpunt heeft mogen openen. Tussendoor Art Rock met Avantgarde en Folk elementen. ‘Light by Sea’ is moeilijk in een hokje te plaatsen. Dansbaar, soms weemoedig maar altijd melodisch.  Laat je in ieder geval verrassen door een muzikale trip van de sixties tot het heden.  

Met ‘Soundience’ hebben we een eigenzinnige band staan die swingt, schreeuwt, fluistert en verleidt. Een mengeling van oorstrelende melodieën die opstijgen tot scheurende uithalen.  De Zwitserse band ‘Dirty Sound Magnet’ maakt  experimentele, progressieve, psychedelische Rock. De groove van Led Zeppelin, het gewelddadige broertje van Pink Floyd en de mystiek. 

Nieuw is dit jaar de ‘Vrijdagmiddagborrel’. Van 16.00 tot 18.00 uur. Koop je ticket en tijdens Vrijmibo krijg je twee consumpties voor de prijs van een en toegang tot de vrijdagavond-editie van het festival. Je kan onder andere akoestische muziek verwachten, ouderwets plaatjes draaien en ander soort entertainment. Hapjes zullen natuurlijk ook niet ontbreken. Genoeg redenen om vrijmibo op 2 september te bezoeken. Bedrijven zijn natuurlijk ook welkom. Met collega’s de week afsluiten op het festivalterrein. Voor meer informatie, stuur een mail aan info@underthemilkyway.nl.

Meer berichten