Logo gemeentenieuwsonline.nl

Trompetlessen in de Theaterkerk

BEMMEL - Wil jij weten hoe het is om op een trompet te blazen? Schrijf je dan in voor de drie proeflessen bij muziekvereniging UDI. Muziekdocent Hugo legt je in proeflessen de basisbeginselen uit van het blazen op een trompet. Na de proeflessen weet jij of trompet spelen iets voor jou is. Daarna besluit je vrijblijvend of je doorgaat met de muzieklessen.

Naast beginnende muzikanten helpt Hugo ook muzikanten die hun vaardigheden op de trompet of een ander een koperinstrument willen vergroten. Heb je jaren geleden je trompet in de wilgen gehangen? Dan zijn de proeflessen ook een uitstekende opstap om uit te vinden of je weer plezier krijgt in het muziek maken.

Zodra je de eerste kneepjes onder de knie hebt kun je iedere maandagavond een half uurtje mee repeteren met het orkest van muziekvereniging UDI. Met de ervaring die je hier op doet kun je op een later moment instromen in het orkest.

De drie proeflessen worden aangeboden door muziekvereniging UDI. In de periode van lessen krijg je van UDI een instrument te leen. Besluit je door te gaan met muziek maken dan kun je het instrument behouden. Voor de proeflessen betaal je vijftien euro.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar Marleen Kaijen: udisecretaris@gmail.com. Marleen neemt dan binnen enkele dagen contact met je op om de proeflessen in de plannen.

Meer berichten