Marijke tijdens het interview.
Marijke tijdens het interview. Foto: Wilco Venselaar

Marijke Gustorff versterkt Right Direction Music als nieuwe dirigent

Algemeen

GENDT - Coverband Right Direction Music (RDM) uit Gendt heeft in Marijke Gustorff een gloednieuwe dirigent gevonden. Met eerdere ervaring bij diverse muzikale groepen en een frisse dosis energie, komt Marijke de band versterken.

Marijke volgt de studie Jazz & Pop aan het Conservatorium in Arnhem, met als hoofdvak trompet. Daarmee kan ze haar pasgeleerde kennis gelijk overdragen aan de bandleden van RDM. Op die studie heeft zij ook nog een extra vak gevolgd in de richting van arrangeren. Om deze reden kan zij voor de band ook prachtige arrangementen verzorgen.

RDM is voor Marijke haar eerste band met volwassenen waar ze als eindverantwoordelijke voor staat. Ze benoemt dat ze geluk heeft gehad met RDM als band en dat er altijd een leuke en gezellige sfeer hangt. Ook het bestaande repertoire is iets waar Marijke enthousiast van wordt: elke repetitie staat zij weer te luisteren naar muziek die zij zelf ook leuk vindt en waar ze alleen maar meer energie van krijgt! Marijke hoopt snel naar een mooi optreden toe te kunnen werken om het publiek te laten zien wat deze band allemaal in zijn mars heeft.

RDM is een kruising tussen een cover- en bigband met zowel elektrische- als blaasinstrumenten. Gezelligheid is het codewoord en dankzij het herkenbare repertoire zit er voor iedereen wel leuke muziek bij om te spelen. Zie jij dit nou ook zitten? Mail dan naar info@rightdirectionmusic.nl. Met elk instrument ben je welkom, maar ben je gitarist, zanger(es), of kun je goed overweg met een keyboard, dan ziet de band je extra graag aanschuiven. Marijke werkt graag met een grote band, dus er is zeker ruimte voor meer leden!

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief