Leonie Meijer tijdens Tempel of Boem 2022.
Leonie Meijer tijdens Tempel of Boem 2022. Foto: Jaap Plattel

Tempel of Boem: waanzinnig muziekspektakel !

Algemeen

DOORNENBURG - De vierde editie van Tempel of Boem heeft Slagwerkgroep Doornenburg zichzelf volledig overtroffen! Zowel  vrijdag- als zaterdagavond werd er voor een  uitverkochte zaal een gevarieerd, kwalitatief zeer hoogstaand programma gepresenteerd waarbij niet alleen de gepassioneerde slagwerkers maar ook de vele artiesten een hoofdrol speelden. 

Met ondersteuning van een rockband, blazers en strijkersensemble werd het publiek getrakteerd op ‘kippenvel’-momenten door zangeres Leonie Meijer en de Huissense zanger Jos Janssen. Zij brachten de zaal volledig in extase samen met accordeonist Rik Cornelissen. Met  een geweldige slagwerk attractie van Olaf Fase (Slagerij Van Kampen) werd het  enthousiaste publiek interactief meegenomen. Fase, zelf actief als drummer van onder andere Waylon, gaf zelfs met aantal slagwerkers een spetterende uitvoering met aanstekelijke drumgeluiden. 

Met professioneel equipment als video en geluid is Tempel of Boem inmiddels uitgegroeid naar een topevenement. “Naast deze geweldige ontwikkeling was de avond ook een mooie promotie voor hoe wij als slagwerkgroep willen blijven presenteren”, aldus Theo Rutten namens de organisatie. “Daarnaast was voor het dorp Doornenburg een fraaie promotie door de première van slagwerkvertolking ‘Eyes of an Oak’ in samenwerking met de Historische Kring. Deze editie was absoluut de beste tot nu toe en zal zeker een vervolg krijgen in 2024. Nieuwe ideeën zijn er al, het wordt een uitdaging deze Tempel of Boem te overtreffen!”

Uitgelicht

Digitale krant