Nooit te Ver: Blijf fit, wandel

Algemeen

HUISSEN - De wandelaars van Nooit te Ver gaan binnenkort weer in groepsverband naar een wandeltocht in het Brabantse Mill. Op zondag 12 maart zal worden deelgenomen aan de 48e winterserie, die wordt georganiseerd door de wandelsportvereniging Amicitia.

Er kan worden deelgenomen aan verschillende afstanden variërend van 5 tot 40 km. Samen met de landelijke wandelbond KNWB en haar wandelaars zijn ook de Huissense wandelaars van mening dat wandelen bijdraagt aan een gezonder en gelukkiger leven. Met haar activiteiten hoopt Nooit te Ver zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren om in beweging te komen via wandelen.

Naast de organisatie van een aantal groepswandeltochten wordt wekelijks op de dinsdagochtend een ommetje gemaakt in de omgeving van Huissen. Er wordt dan een uurtje gewandeld en 6 tot 8 km afgelegd. Iedereen die zich hierbij wil aansluiten is van harte uitgenodigd. De start is om 10.00 uur vanaf het clubhuis van de hengelsportvereniging aan de Hazekamp, te Huissen.

Een andere activiteit om de wandelsport te promoten is de organisatie van de Huissen avondvierdaagse die dit jaar geprogrammeerd staat van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni. Een leuke en interessante uitdaging voor jong en oud. Bij het secretariaat (email: thewil.knuiman@gmail.com of via 026-3252631 is nadere informatie te verkrijgen, tevens het adres om u als lid aan te melden.

Uitgelicht

Digitale krant