Jaarlijkse Exoduswandeltocht

Algemeen

HUISSEN - Inmiddels is de jaarlijkse Exoduswandeltocht een bekende activiteit in de regio. Een relatief hoog percentage wandelaars komt vanuit het gehele land. 

Met zijn vijf afstanden is de tocht aantrekkelijk voor de recreatieve wandelaar, maar ook voor de geoefende tweevoeter die traint voor de 4daagse. 

De verlangde terugkomst van de evacués uit WOII wordt herdacht. Het is echter meer dan dat. De wandelaars kunnen zich overgeven aan genieten van natuur en WO II-markeringen. Men bezoekt uitspanningen zoals De Korenmaat en in het gezellige centrum van Huissen. Er is een gezellige sfeer met ontspannende live muziek. Beleef de John Frostbrug  door er onder door te lopen. Het Park Meinerswijk is een parel. 

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de site www.exodushuissen.nl en ook op de dag van de tocht zelf kan men zich nog melden bij start locatie De Buitenpoort te Huissen-centrum. 

“In Hét Gemeente Nieuws wordt info gegeven en voor actuele info gaat men naar onze site. Maak gebruik van de gelegenheid om in vrijheid te wandelen en doe mee. De deelnamekosten hebben we weer acceptabel kunnen houden. Het Rode Kruis is De Goede Doelen Partner.”

Uitgelicht

Digitale krant