Afbeelding

Prijsuitreiking kleurwedstrijd lampionoptocht

Algemeen

BEMMEL  - Elk jaar houdt het Oranje Comité Bemmel-Ressen een kleurwedstrijd naast de lampionoptocht  door Bemmel. Dit jaar waren er zestig inzendingen en was het een hele klus om ze allemaal te beoordelen, want heel veel kinderen maakten er een echt kunstwerk van.

"Gelukkig hebben wij Madelief Regensburg weer bereid gevonden om deze zware taak op zich te nemen. Na uren van selecteren en beoorde len is zij tot de volgende uitslag gekomen:"

De winnaars van de tekenwedstrijd zijn: Max Vink, Nadjero Ririhena, Sabine Zillig, Isa Teunissen en Esmee Giesen. Daarnaast zijn er ook eervolle vermeldingen  voor de inzendingen van: Britt Meijer, Bo ten Westenend, Lana Wezendonk, Esther Willemsen, Brent drie jaar.), Tobias van den Broek, Daan Salari en Mike van Dulmen.

De prijsuitreiking vond afgelopen woensdag 5 maart plaats in ijssalon Maarten Liet in Bemmel. Op de foto alle prijswinnaars, Lokni Tang-Hong van ijssalon Maarten Liet en Johan van Schaijk van het Oranje Comité (foto door John Regensburg). 

Uitgelicht

Digitale krant