Afbeelding
Foto: Kees van Wijngaarden

Overbetuwse Hart-recreanten Gendt sluiten jaar met sport en spel af

Algemeen

GENDT - De OBHR heeft de laatste sportavond 2023 afgesloten met de mogelijkheid dat ook partners mochten deelnemen aan de sport en spelavond, waar meerder partners gehoor aan gaven.

Zij vonden het zeer fijn om ook eens mee te sporten samen met partners en onder begeleiding van twee enthousiaste coaches. Na afloop was er een gezellig  samenzijn in de kantine met alle leden en partners met een traktatie kerstkoek en kerstborrel met een hapje.

Tijdens kerstborrel werd Cub Arnts gehuldigd en tevens in het zonnetje gezet met zijn 25-jarig lidmaatschap bij de OBHR met mooie woorden van de voorzitter. Een mooie vaas met een prachtige bos bloemen werd Cub en Bets Arnts aangeboden namens de OBHR.

Na een periode van gezellig samenzijn samen zijn werd de avond afgesloten door de voorzitter.

“Zoekt u een gezellige sport- en spelclub? Zij die gerelateerd zijn aan een hart en/of vaatziekte en toch graag willen bewegen en/of sporten op eigen vermogen. Kom eens kijken en proef de sfeer elke  woensdag van 18.30 - 19.30 uur in sporthal De Walburgen aan de Nijmeegsestraat 65C in Gendt. Voor meer info kijk op www.obhr.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant