(foto: Kees van Wijngaarden)
(foto: Kees van Wijngaarden) Foto: Kees van Wijngaarden

Nieuwe voorzitter OBHR over-Betuwse Hart Recreanten Gendt

Algemeen

LINGEWAARD - Tijdens de druk bezochte OBHR jaarvergadering van 4 maart is er na tien jaar afscheid genomen van voorzitter Gerard Peters. Zoals Gerard zelf memoreerde bij zijn laatste optreden als voorzitter, was het lange en intensieve periode. 

Maar vooral een leuke tijd met up’s en downs. onder zijn voorzitterschap had hij een prettige samenwerking met de bestuursleden, sportcoaches en natuurlijk alle overige leden. Met staande ovatie en een luidkeels door de leden meegezongen “Gerard bedankt, Gerard bedankt, Gerard-Gerard-Gerard bedankt” werd hij met een mooie bos bloemen uitgezwaaid als voorzitter. De waterlanders bleven nog net binnen. Thialf zou er bijna bij verbleken...! Als ver scheidende preses gaf hij de voorzittershamer door aan de nieuwe voorzitter Arnold Hendriks en wenste hem net zoveel succes en plezier toe als hij had ondervonden.

Bij de OverBetuwse Hart Recreanten, een leuke beweeg- sport- en spelvereniging voor (ex)hart-en vaatpatienten, heeft dit grote kans van slagen. onder het motte ‘niets moet’ wordt er wekelijks gewerkt aan betere persoonlijke fysieke conditie, alles geheel op een niveau naar eigen vermogen.
Na afloop van het sporten wordt er gezellig nagepraat onder het genot van een kopje koffie. “Valt u onder deze doelgroep dan bent u op woensdag vanaf 18.30 uur welkom om eens een kijkje te nemen. Wij sporten in sporthal “de Walburgen” Nijmeegsestraat 65 C in Gendt. Voor meer informatie: www.obhr.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant