Afbeelding

Maak gratis kennis met tennis bij Tennisclub Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Altijd al eens een balletje willen slaan? Dit is jouw kans! In samenwerking met tennisschool Wigman Tennis biedt TC Bemmel jou de kans om gratis kennis te maken met tennis. 

Tennis is gezellig, het biedt uitdaging, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden! Met het voorjaar in zicht gaat er niets boven een lekker potje tennis op ons mooie tennispark aan de dijk in Bemmel. Lijkt het je leuk om vrijblijvend, onder begeleiding van gediplomeerde tennistrainers, te ontdekken of tennis iets voor jou is? Meld je dan nu aan! Volwassenen kunnen zich aanmelden voor een gratis proefles. Dit kan individueel, maar samen met een maatje mag natuurlijk ook! 

Voor de jeugd starten we vanaf april met de sportieve en gezellige instuiftrainingen, speciaal om tennis vrijblijvend uit te proberen. De eerste vijf instuiftrainingen zijn gratis! Samen laten we je ontdekken hoe leuk tennis is! Zowel voor jeugd als volwassenen zorgen wij voor rackets en ballen tijdens de lessen, je hoeft alleen maar in sportieve kleding te komen. Nu al interesse in een lidmaatschap? Kijk dan eens op www.tennisclubbemmel.nl/voorjaarsactie voor de huidige actie!

Meer informatie of aanmelden voor proefles of instuif? Mail naar sec@tennisclubbemmel.nl of neem contact op met Michel Wigman (06-30392920).

Uitgelicht

Digitale krant