Het jubileumjaar van Sint-Sebastianus Gendt gaat door met een feestweek!

Algemeen

GENDT - Na een succesvolle editie van het Sebastianus Festival én middag voor de jeugd van vroeger, gaat het jubileumjaar in volle vaart door. Met een feestweek vol evenementen valt er de komende tijd genoeg te beleven!

We trappen af op vrijdag 31 mei met het Pleinfeest. St. Sebastianus organiseert, samen met De Klok Gendt, een groot feest op het Julianaplein. Het gevoel van de maandagmiddag van De Gendtse Schuttersfeesten zal geëvenaard worden met medewerking van Robert Pouwels, Marloez Atemlos en Hugo Peeters.

Op 1 juni is de GendTattoo. In deze avondvullende show zal de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn centraal staan. Met optredens van topkorpsen uit binnen- en buitenland vertellen we het verhaal van de Nachtwacht. Deze show zal zelfs het Sebastianus Festival overtreffen!

Op donderdag 6 juni wordt de Dorpstraat omgetoverd tot een dorp uit de middeleeuwen. Met jouw familie en vrienden kan jij je opgeven voor de middeleeuwse maaltijd. We gaan terug naar de oprichtingsjaren van St. Sebastianus. Een bijzonder en uniek evenement!

7 juni is de feesttent naast de Providentia geopend voor een groot feest! Met band MmoozZ wordt het een geweldig festijn voor jong en oud!

8 juni vindt de officiële jubileumreceptie plaats. Iedereen die St. Sebastianus wil feliciteren mag langskomen. Hugo Peeters, The Perfect Showband en Johnnie Gold zullen voor een gezellig feestje zorgen.

We sluiten af met de Kringdag op 9 juni. Schutterijen uit de regio komen dan naar Gendt toe om deel te nemen aan  diverse wedstrijden.
“Vier ons jubileum met ons mee! Check de socials voor de laatste updates. Scoor je kaarten op sebastianus.nl/tickets.”

Uitgelicht

Digitale krant