Ledenvergadering Huurdersvereniging Gendt

Algemeen

GENDT - Op 3 april wordt de algemene ledenvergadering van HV Gendt gehouden bij De Klok aanvang 19.30 uur.

De opzet van deze avond is anders dan gewend. Voor de pauze zullen voorzitters van beide corporaties, Eric Cuppen (Waardwonen) en Ben Wouters (interim Woonstichting Gendt) de bezoekers bijpraten over de stand van zaken waarna men aan statafels keiharde vragen kan stellen over de voordelen bij een fusie. 
Die antwoorden zijn voor huurders beslissend als het bestuur al dan niet zal instemmen met een fusie. “Kom daarom met vele naar deze avond en kom op voor u en de belangen van de toekomstige huurders en corporatie Gendt.”

Na de pauze volgt de normale algemene ledenvergadering met de verslagen, de bestuursverkiezing, Paul Verhoeven treedt periodiek af als secretaris/penningmeester, tegenkandidaten kunnen zich melden voor 29 maart via HV Gendt p/a Schoutstraat 43 6691 JG Gendt. Ook de aanpassingen van het statuut staan op de agenda, die volledig op info@hvgendt.nl staat.

“Wij zijn opzoek naar versterking voor het bestuur en uitbreiding met twee personen is meer dan welkom. Heeft u belangstelling laat het ons weten via info@hvgendt.nl en wij nemen contact met u op, ook als u niet in het bestuur wilt is hulp altijd welkom.

Gezien het onderwerp voor de pauze zijn niet-leden ook welkom. Is uw interesse gewekt? Er liggen formulieren klaar, het lidmaatschap is gratis. Wordt u voor de pauze lid mag u daarna al mee stemmen.”

Uitgelicht

Digitale krant