Voorjaarsmarkt bij Zorgvoorziening Merlijn

Algemeen

DOORNENBURG - Bewoners, medewerkers en vrijwilligers van Zorgvoorziening Merlijn nodigen iedereen uit voor een gezellige voorjaarsmarkt op 30 maart van 14.00 - 16.30 uur. Maandenlang hebben ze voorbereidingen getroffen om er een bijzondere markt van te maken.

“We bieden jullie een gezellige markt met diverse kraampjes met allerlei originele zelfgemaakte (paas)artikelen. Gemaakt door bewoners en gasten van de dagopvang van Zorgvoorziening Merlijn, de leerlingen van IKC De Doornick en ook dagbesteding De Hofstede is aanwezig. Daarnaast  staan er nog verschillende hobbyisten op de markt die hun zelfgemaakte spullen graag willen laten zien en verkopen. Een gelegenheidskoor zingt Doornenburgse liedjes en er worden heerlijke vers gebakken riefkoeken verkocht. Koffie en thee zijn gratis.”

Kortom een leuke middag, niet alleen om mooie dingen te kopen, maar ook om in een gezellige sfeer de bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Merlijn te ontmoeten. “We zien u graag op 30 maart van 14.00 - 16.30 op de Clara van Delwigstraat 1 in Doornenburg.”

Uitgelicht

Digitale krant