Badminton-mixteam Joke en Job Romijn. (foto: Hennie van Diest, fotograaf Lingewaard in Beweging)
Badminton-mixteam Joke en Job Romijn. (foto: Hennie van Diest, fotograaf Lingewaard in Beweging) Foto: Hennie van Diest, fotograaf Lingewaard in Beweging

Badminton Toernooi Gendt groot succes

Algemeen

GENDT - Zondag 7 april vond in Gendt het Open badmintontoernooi 2024 plaats. Dit jaar werd het toernooi alweer voor de 21e keer georganiseerd met een groot aantal deelnemende koppels, maar liefst 67 koppels.

Zondagochtend begonnen we met de dames- en heren dubbelpartijen en ’s middags de gemengd dubbelpartijen. Dit jaar kwamen de deelnemende koppels uit oa Lent, Arnhem, Boxmeer, Zeist, Grave, Nijmegen, Zutphen, Enschede, Breda, Velp, Rijen, Huissen, Duiven, Mijdrecht en natuurlijk Gendt. Er werden over de gehele dag zo’n kleine 160 wedstrijden afgewerkt van 08.45 tot 17.30 uur. 

Er werd fanatiek tegen elkaar gestreden om de wedstrijdpunten. De gezelligheid, sfeer en sportiviteit was beslist aanwezig. Het was opnieuw een zeer geslaagde dag! De activiteitencommissie van BC Gendt is alle sponsoren dankbaar voor het beschikbaar stellen van prijzen voor de loterij. 

Wilt u ook eens komen badminton spelen? Dat kan op de woensdagavond vanaf 20.30 uur. Kom gerust een kijkje nemen op woensdagavond in sporthal Walburgen te Gendt. Voor meer informatie kijk op www.bcgendt.nl.

Uitgelicht

Digitale krant