De jubilarissen Jan van de Ven, Theo Weghorst, Piet Wagenaar, Mariet Willemsen en Ans Oosterink. Afscheid namen Nol van den Brink en Harry van Merm. (foto: Harrie de Beijer)
De jubilarissen Jan van de Ven, Theo Weghorst, Piet Wagenaar, Mariet Willemsen en Ans Oosterink. Afscheid namen Nol van den Brink en Harry van Merm. (foto: Harrie de Beijer) Foto: Harrie de Beijer

Tafeltje Dekje bedankt vrijwilligers

Algemeen

GENDT - Vrijdag 22 maart was de jaarlijkse dankjewel-avond. Deze vond plaats in het restaurant van het verzorgingshuis St. Jozef. De keukenmedewerkers hadden een heerlijk buffet verzorgd. De jubilarissen werden in het zonnetje gezet en van enkele vrijwilligers werd afscheid genomen.

“We zoeken voor Gendt en Doornenburg enkele vrijwilligers die met de eigen auto (uiteraard tegen vergoeding) maaltijden willen brengen naar gebruikers. In overleg wordt hiervoor een rooster gemaakt. De maaltijd wordt dagelijks vanaf 11.30 uur bezorgd bij de gebruiker en de belasting is maximaal één uur.  

Heb je belangstelling en wil je meer informatie? Neem dan contact op met de coördinatrices Nell Hendriks voor Gendt (06 18315958) en met Mariet Willemsen voor Doornenburg (0481-425584).”

Uitgelicht

Digitale krant