Ans en Ger werden gefeliciteerd door voorzitter Frans. (foto: Annemarie Ariëns-Bruil)
Ans en Ger werden gefeliciteerd door voorzitter Frans. (foto: Annemarie Ariëns-Bruil) Foto: Annemarie AriĆ«ns-Bruil

Bridgeclub Doublet Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Na een sfeervolle, gezellige Paasdrive werd afgelopen week de vijfde ronde afgesloten met de volgende resultaten.

In de A-lijn werden Erik en Jaap met 57,76% eerste, Els en Hans tweede 55,80%, gevolgd door Wilna en Leo 54,47% en Sjoukje en Bert 54,02%.
In de B-lijn werden Ans en Ger eerste en zij behaalden de hoogste score van 58,77%, tweede Cornelis en Herman 55,06%, Henk en Tonny 54,86%, Ria en Toos 54,71% en Jan en Con 53,09%. Genoemde paren starten in de A-lijn.

Als winnaars van de vijfde ronde ontvingen Ans en Ger uit handen van de voorzitter de wisseltrofee van De Huismeesters met de bijbehorende waardebonnen.

BC Cooldown en BC Doublet gaan in september gezamenlijk een bridgecursus starten met als doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het boeiende bridgespel. Informatie over deze cursus volgt binnenkort in de media.

Lid worden van Doublet? Bel of e-mail ons secretariaat: Ria Engelen, e-mail secretariaat.doublet@gmail.com, of bezoek http://www.nbbclubsites.nl/club/15030.

Uitgelicht

Digitale krant