Bestuur Bemmelse Dweildag krijgt rondleiding bij Fort Pannerden. (foto: Bemmelse Dweildag)
Bestuur Bemmelse Dweildag krijgt rondleiding bij Fort Pannerden. (foto: Bemmelse Dweildag) Foto: Bemmelse Dweildag

Bestuur Bemmelse Dweildag te gast bij Fort Pannerden

Algemeen

LINGEWAARD - Op zondag 9 juni vindt de 36e Bemmelse Dweildag plaats. Met 60 topdweilorkesten uit het hele land barst de strijd om het Nederlands Kampioenschap Dweilorkesten weer los in het centrum van Bemmel. Het hele jaar lang wordt er onder leiding van het bestuur van de stichting Bemmelse Dweildag met meer dan 100 vrijwilligers hard gewerkt om de dweildag te organiseren. 

Maar er is ook tijd voor ontspanning. En daarom was het bestuur van de Bemmelse Dweildag op vrijdag 12 april te gast bij Fort Pannerden voor het jaarlijkse bestuursuitje. “Onder leiding van Henk Pol (oud-voorzitter en nu vrijwilliger bij het fort) kregen we een ontzettend leuke rondleiding en leerden we veel over het gebruik en de omgeving van het fort.
Daarna slopen we in twee teams door de gangenstelsels van het fort om allerlei raadsels op te lossen en opdrachten te voltooien om te ontsnappen uit de Escape Room. Een geweldig leuke manier om het fort te ontdekken. Onder het genot van een hapje en drankje kletsten we gezellig na en keken we vooruit naar de komende dweildag”. 

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje? Dan is Fort Pannerden een absolute aanrader! Het bestuur van de Bemmelse Dweildag bedankt Fort Pannerden voor de geweldige verzorging en hartelijke ontvangst. Wil je ook vrijwilliger of bestuurslid worden bij de Bemmelse Dweildag? Stuur dan een berichtje naar info@bemmelsedweildag.nl.

Uitgelicht

Digitale krant