Afbeelding

Tweede lustrumeditie Lentse Pinksterrit van start

Algemeen

LENT - Zet je schrap en houd je stuur stevig vast, want het is tijd om de motoren te laten brullen voor een bijzondere mijlpaal: de 10e editie van de Lentse Pinksterrit staat voor de deur. Deze toertocht is een must voor autoliefhebbers in Lent en ver daarbuiten. 

Na negen succesvolle edities is de organisatie achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen om deze jubileumeditie tot een groot succes te maken. Tijdens de rit zal de routecommissie voor een uiterst gevarieerd parcours zorgen.

Bent u in het trotste bezit van een young- en/of oldtimer/kleine vrachtauto (minimaal 25 jaar oud), cabriolet of exoot (ongeacht leeftijd)? Wilt u deelnemen aan dit dagvullend evenement? Inschrijven is net zo belangrijk als een goede bandenspanning: stuur een mail naar lentsepinksterrit@gmail.com of bel 024-3603137 (na 18:00).

Ben je meer een toeschouwer en wil je de stoet bewonderen terwijl ze vertrekken? Dan ben je van harte welkom op tweede Pinksterdag, 20 mei, vanaf 10:00 aan de Oosterhoutsedijk te Lent.

Uitgelicht

Digitale krant