Speelweek Hulhuizen wordt geweldig

Algemeen

GENDT – Ook dit jaar wordt weer een geweldige speelweek gehouden tijdens de eerste week van de zomervakantie. Van 8 - 12 juli kunnen alle kinderen die lid zijn van sport- en speeltuinvereniging Hulhuizen deelnemen aan deze leuke week.

De Speelweek start maandagmiddag met het opzetten van de tenten op het terrein van sport- en speeltuinvereniging Hulhuizen. Als alles is opgebouwd maken de kinderen kennis met elkaar en hun begeleiders door samen activiteiten te ondernemen.
“Dinsdagochtend gaan we hun creativiteit aanboren, om in de middag lekker alles los te laten als we met zijn allen richting Walburgen vertrekken voor een verfrissende duik in het zwembad.
Woensdag trekken we erop uit en gaan we de omgeving verkennen. In de avond komen de kinderen weer terug om gezellig met zijn allen deel te nemen aan het avondprogramma: spellen spelen, worstjes en marshmallows roosteren boven het kampvuur en natuurlijk de vossenjacht! Voor wie dan nog wil en durft, kan er als vanouds overnacht worden.

Het zal waarschijnlijk een kort nachtje worden… Want donderdag moet iedereen weer vroeg uit de veren voor een heerlijk ontbijt van Albert Heijn Gendt. Hopelijk schijnt de zon die dag, want op het terrein staan dan allerlei waterspellen klaar. Op vrijdag worden de tenten weer opgeruimd en gaan we verder waar we dinsdag gebleven zijn.
Vanaf 18.15 uur zijn ouders, opa’s en oma’s, vrijwilligers en andere belangstellenden welkom voor de spetterende finale en sluiten we de speelweek feestelijk af met muziek, een hapje en een drankje.

Heeft u uw (klein)kind(eren) nog niet hebben opgegeven, geen nood! Dit kan nog tot 1 juni. Aanmelden kan via de link die u in de nieuwsbrief ontvangen heeft of via www.hulhuizen.nl/speelweek.”

Uitgelicht

Digitale krant