Puck met haar boek.
Puck met haar boek. Foto: Alejandra van Zwienen

Nieuwe boek van Puck van Zwienen uit Gendt

Algemeen

GENDT - Op vrijdag 26 april verscheen het nieuwe boek De Kattentaxi van de elfjarige Puck van Zwienen. Vanaf het moment dat ze een pen kon vasthouden, schrijft ze al fantasie verhaaltjes. Ze wordt hier erg blij van en hoopt met haar boekje over Poesje die allerlei spannende avonturen beleeft, andere kinderen ook blij te maken. 

Met dit boekje wil Puck kinderen leren dat het oké is om anders te zijn. Dit leuke en spannende prentenboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Poesje is een vrolijke kat, die graag andere dieren helpt. Hij gaat er met zijn taxi op uit en maakt zo de wereld een beetje leuker. De verhalen van Poesje nemen je mee op een reis van acceptatie, begrip, avontuur en vriendschap. Poesje leert ons een belangrijke les: het is oké om anders te zijn.

Kinderboekenschrijfster worden...

Puck van Zwienen (2013) is een basisschoolleerling. Ze houdt van lezen en verhalen bedenken. Haar boek ‘De kattentaxi’ is geschreven tijdens de zomervakantie van 2023. Het is haar grote droom om een bekende kinderboekenschrijfster te worden en kinderen overal ter wereld blij te maken met haar verhalen. Het is haar wens, dat ieder kind ter wereld kan leren lezen en schrijven.

De Kattentaxi - De avonturen van een lief en grappig poesje door Puck van Zwienen. ISBN: 9789464890204.

Uitgelicht

Digitale krant