Sporthal Walburgen op 24 april.
Sporthal Walburgen op 24 april. Foto: Adriaan Vos

Opnieuw succesvol toernooi bij BC Gendt

Algemeen

GENDT - Op 24 april was er een grote opkomst op het Familie-, Vrienden- en Kennissen-Toernooi bij Badmintonclub Gendt.

Vanaf 20.00 uur stond iedereen vrolijk en met goede zin klaar om een shuttle te slaan. Sommige introducees onzeker, andere weer vol overmoed dat ze het wel even zouden laten zien. Snel had iedereen een eigen label en werden de introducees en leden zoveel mogelijk gelijk verdeeld en begon het spelen. Partijtjes an elke keer 20 minuten. Rond 22.10 uur werden de laatste wedstrijdjes gespeeld, maar ook daarna was het enthousiasme nog zo groot dat tot 22.30 uur nog vrij werd gespeeld.

Daarna was geregeld door het bestuur dat in de kantine bordjes klaar stonden met ‘bruin fruit’ om nog even lekker na te praten en wat te drinken. Het bleek dat badminton spelen toch niet zo eenvoudig is als gedacht en dat de introducees waarschijnlijk de volgende dag wel spierpijn hebben gehad.

“Wil jij ook een proberen om badminton te spelen bij onze vereniging, kom dan eens langs op woensdagavond. Je kan altijd drie keer gratis meespelen. Aanmelden kan bij het secretariaat via info@bcgendt.nl of 06-13155190. We spelen dit seizoen nog tot 29 mei. Dan begint voor ons de zomerstop. Na de Gendtse kermis starten we het nieuwe seizoen.”

Uitgelicht

Digitale krant