Tweede biljart in gebruik genomen

Algemeen

BEMMEL - De onder de SAB ressorterende biljartclub groeide de laatste tijd uit zijn jasje: steeds meer liefhebbers meldden zich aan, zodat de wachttijd bij de tafel steeds langer werd. In overleg met het bestuur van de SAB werd een verzoek ingediend bij de Stichting Bemmel-Haalderen om door middel van een bijdrage de aanschaf van een tweede biljarttafel mogelijk te maken. 

De Stichting honoreerde deze aanvraag genereus in hun jubileumjaar, zodat de wens van de biljartclub in vervulling kon gaan. Op donderdag 25 april kon de tweede tafel feestelijk in gebruik genomen worden. 

De eerste afstoot werd verricht door Henk de Ruijter, voorzitter van de Stichting Bemmel-Haalderen Stichting, die de aanwezigen even duidelijk maakte dat zijn biljarttalenten de afgelopen veertig jaren nog steeds volop aanwezig waren. Samen met Theo van Meurs wisten beide heren de aanwezigen te boeien met een mooie ‘pot’.
Vanaf nu is er op drie middagen (woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur) per week de mogelijkheid om gezellig te biljarten in De Kinkel. De laagdrempeligheid van deze biljartclub maakt het voor velen mogelijk om deel te nemen. U hoeft geen prof te zijn om mee te doen en fysieke problemen kunnen vaak opgevangen worden. In overleg is veel mogelijk.
Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen. Voor aanmelden als deelnemer zie de website van de SAB: www.sab-bemmel.nl.

Uitgelicht

Digitale krant