Het Donatuskoor Bemmel.
Het Donatuskoor Bemmel. Foto: Edwin Weijers

Meezingmiddag met het Donatuskoor in Haalderen

Algemeen

HAALDEREN - Het Donatuskoor uit Bemmel bestaat uit ruim dertig leden en het koor heeft een hele mooie verdeling over de vier stemgroepen. 

“We oefenen wekelijks op donderdagmiddag in de kerk van Haalderen onder de zeer enthousiaste leiding van dirigent Frans Coerwinkel. Binnenkort starten we met de voorbereiding voor de uitvoeringen bij de Uitmarkt in Bemmel en voor enkele kerstconcerten.
Hoewel we een flink aantal leden hebben, zijn we altijd op zoek naar nieuwe zangers. Lijkt het je leuk om een keer met ons mee te zingen, dan is daarvoor binnenkort een uitgelezen mogelijkheid. We houden namelijk op 16 mei een zogenoemde ‘meezingmiddag’, waaraan je zonder verdere verplichtingen kunt meedoen.

De liederen die we dan zingen, zijn voor iedereen nieuw, dus ook voor de koorleden. Op die manier kun je ervaren hoe het instuderen van nieuwe muziekstukken in zijn werk gaat. Verder is er koffie met iets lekkers en je wordt door ons hartelijk ontvangen. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen, kom dan op donderdag 16 mei om 13.00 uur naar de kerk in Haalderen en zing mee. We gaan niet bij je ‘hengelen’ of je lid wilt worden, maar je zult het niet vreemd vinden dat we dat, zeker als je leuk kunt zingen, wel erg fijn zouden vinden.”

Uitgelicht

Digitale krant