Afbeelding
Foto: G.J. Verbeek

Kinderkleedjesmarkt tijdens festival Bemmel Zingt

Algemeen

BEMMEL - Zondag 2 juni verzorgt Smartlappenkoor Lingewaard het jaarlijkse Korenfestival  ’Bemmel Zingt’ in  het centrum van Bemmel. Dan zal er tevens een  kinderkleedjesmarkt zijn op de parkeerplaats voor de Albert Hein. 

Op deze markt kunnen kinderen tussen 4 en 12 jaar eventueel onder begeleiding van ouders hun spulletjes op zelf meegebrachte kleedjes verkopen van 11.00 tot 17.00 uur. De verkoopplaats is gratis, dient voor het overgrote deel voorzien te zijn van kinderspeelgoed en na afloop geheel opgeruimd en schoon achtergelaten te worden.

Deelname is geheel op eigen risico. Wat niet mag: Etenswaren en frisdranken verkopen, maar wel door kinderen zelfgemaakte koekjes, muffins of snoepzakjes. Gasflessen of verhittingsapparatuur (zoals vuurkorven) gebruiken. Dieren verkopen. Monstertjes of proefexemplaren uitdelen. Professionele verkoop.Gokspelletjes verkopen. Eigen geluidsversterkers gebruiken. Obstakels plaatsen, zoals voertuigen, caravans, aanhangwagens, tenten, parasols en kramen.

Er zijn slechts vijftig plaatsen beschikbaar, Wil je verzekerd zijn van een plaats, meld je dan aan met vermelding van naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, via info@slk-lingewaard.nl.

Uitgelicht

Digitale krant