Links jubilaris Wim Rroelofs met partner, rechts jubilaris Gerard Peters met partner, midden voorzitter Arnold Hendriks.
Links jubilaris Wim Rroelofs met partner, rechts jubilaris Gerard Peters met partner, midden voorzitter Arnold Hendriks. Foto: Kees van Wijngaarden

Over-Betuwse Hart Recreanten huldigt jubilarissen

Algemeen

LINGEWAARD - Twee OBHR-leden worden in het zonnetje gezet door de voorzitter van de OBHR in verband met het 25 jarig lidmaatschap: Wim Roelofs en Gerard Peters. De voorzitter Arnold Hendriks sprak de jubilarissen toe met mooie woorden.

Op 1 mei 1999 werden ze lid van de OBHR-club. De voorzitter sprak eerst wat gebeurtenissen uit het jaar 1999 uit: Berlijn wordt opnieuw de hoofdstad van Duitsland. Michael Boogerd wint de 43e Amstelgold race. Twee gratis kranten verschijnen voor het eerst in Nederland: De Metro en de Spits. De euro werd giraal ingevoerd. Wim en Gerard werden lid op 1 mei 1999 van OBHR.

Wim begint meestal met de woorden, “nu moet je eens goed luisteren”, maar heeft grote belangstelling van wat er gebeurt en eindigt meestal met de woorden “jullie zijn wel goed bezig”.

Gerard ken ik alleen als voorzitter en volgens Gerard ben je nog meer betrokken als je een functie  bekleedt bij de vereniging. Dat bleek ook wel op de laatste ledenvergadering toen hij het voorzitterschap opgaf.”

Maar hij betrekt ook medesporters in het grote verhaal, Wim & Gerard hebben op diverse locatie’s gesport. Na de huldiging  werd er een mooie vaas en prachtige bos bloemen aangeboden namens de OBHR; daarna is er een uurtje gezellig nagebabbeld onder genot van een drankje en hapje.

“Mocht u ook  graag willen bewegen onder begeleiding met sport en spel en heeft u een hart- of vaatgerelateerde aandoening, dan bent u van harte welkom. Elke woensdag vanaf 18.30 uur in sporthal  Walburgen Nijmeegsestraat 65c te Gendt of kijk ook eens op www.obhr.nl voor info.

Uitgelicht

Digitale krant