BC Gendt gastheer badmintonverenigingen Lingewaard

Algemeen

GENDT - Het was een bruisende en warme avond op 1 mei in sporthal Walburgen in Gendt. Badmintonvereniging BC Gendt ontving in het kader van het uitwisselingsprogramma spelers van de andere badmintonclubs uit Bemmel en Huissen. Als gastvereniging waren we blij met de grote opkomst en het enthousiasme van alle spelers.

De zaal was gevuld met het geluid van rackets die tegen de shuttle sloegen, supporters vanaf de bank en het gelach van mensen die genoten van het spel. Het was duidelijk dat iedereen er zin in had en dat de competitieve geest hoog was.

Na enkele uren van intense wedstrijden en sportieve uitdagingen, trokken we ons terug naar de kantine. Daar werden we verwelkomd door een tafel vol heerlijke borrelhapjes, verzorgd door onze vereniging.

Terwijl we genoten van het eten en drinken, was er tijd om na te praten over de wedstrijden, complimenten uit te wisselen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Het was prachtig om te zien hoe een simpele uitwisseling zoveel vreugde en verbondenheid kon brengen tussen badmintonliefhebbers.

De avond vloog voorbij en toen het tijd was om afscheid te nemen, deden we dat met een warm gevoel van tevredenheid. Deze uitwisseling had niet alleen ons als gastvereniging blij gemaakt, maar had ook de banden tussen badmintonverenigingen in Lingewaard versterkt. We kijken al uit naar de volgende ontmoeting, wetende dat er nog meer plezier en sportieve uitdagingen op ons wachten.

Wil jij ook graag komen badmintonnen, neem dan even contact op via info@bcgendt.nl.

Uitgelicht

Digitale krant