Informatieavond Ultima ecosysteem.
Informatieavond Ultima ecosysteem. Foto: Illustrator: Stephan Hekkert

Informatieavond Ultima ecosysteem

Algemeen

BEMMEL - Op dinsdagavond 7 mei om 19.30 uur is iedereen welkom op de informatieavond over het Ultima ecosysteem! Dit systeem is een platform met allerlei producten en diensten dat draait op blockchaintechnologie. Alles volledig geautomatiseerd en decentraal, dus geen tussenkomst van mensen/bedrijven mogelijk. Behalve het aanschaffen van deze producten en diensten, biedt het systeem ook mogelijkheden voor het genereren van passieve inkomsten voor de middellange termijn.

Eén van de manieren waarop dat mogelijk is, is met Liquidity Pools. In het kort houdt dit in dat deelnemers een app op hun telefoon downloaden waarmee zij dagelijks aanspraak kunnen maken op inkomsten in de vorm van de munt Ultima. Het Ultima ecosysteem bestaat nu bijna acht jaar en heeft meerdere audits doorstaan waarmee is aangetoond dat het systeem volledig transparant en legaal functioneert. Blockchainsystemen hebben de toekomst!

Tijdens de informatieavond vertellen wij je alles over het Ultima ecosysteem en hoe je hiermee extra inkomsten kunt genereren. We leggen uit wat dit allemaal precies inhoudt en wat het betekent. Wij delen hier graag over uit enthousiasme en persoonlijke ervaringen, maar we zijn geen financieel adviseurs. 

“Nieuwsgierig geworden? Meld je aan bij Marco en Anne-Marie vanwege het beperkte aantal plaatsen Dat kan via ultimabemmel@gmail.com. We zien je graag op 7 mei om 19.30 uur bij De Kinkel in Bemmel.”

Uitgelicht

Digitale krant