CWW Swimteam masters ONMK.
CWW Swimteam masters ONMK. Foto: Maurice Zorge

Medailles voor CWW Swimteam

Algemeen

BEMMEL - In het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven vonden onlangs de Open Nederlandse Kampioenschappen lange baan voor Masters plaats. Het nieuwe CWW swimteam (een startgemeenschap met zwemmers van zwemclub De Ward uit Bemmel en zwemvereniging De Waalstroom uit Nijmegen) verscheen er met een delegatie van 9 zwemmers. 

Antwan van Engen was de grote slokop. Hij mocht 7 keer op het podium: 6x voor een gouden medaille, 1x voor een zilveren medaille. In het Pieter van den Hoogenband zwembad in Eindhoven vonden afgelopen weekend de Open Nederlandse Kampioenschappen lange baan voor Masters plaats. 

CWW swimteam verscheen er met een delegatie van 9 zwemmers. Antwan van Engen was de grote slokop. Hij mocht 7 keer op het podium: 6x voor een gouden medaille, 1x voor een zilveren medaille. Dirk Zeelte veroverde goud op de 200 schoolslag.
Bij de vrouwen was Yvette Ratering goed voor 4 medailles. En alsof dat nog niet genoeg was, zwom ook het gemengde estafetteteam 4x100 wisselslag naar een bronzen plak. Met deze medialleoogst zijn deze masters weer extra gemotiveerd om gewoon door te gaan met de mooie sport van wedstrijdzwemmen, misschien wel tot hun 97ste,zoals de oudste deelnemer aan de ONMK.

Uitgelicht

Digitale krant