Afbeelding

Hoe gretig durf jij te leven?

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – Op enig moment kom je tot het, soms pijnlijke, besef, dat je als persoon volkomen vastzit in patronen. De gretigheid in je leven dreigt weg te glippen en daarmee ook het levensgenot. Je wilt wel veranderen, maar hoe dat moet gebeuren is een vraagteken. Ingrid Kälin en Miranda Logtenberg hebben een training ontwikkeld die speciaal gericht is op het doorbreken van die belemmerende patronen, waardoor de gretigheid naar het leven weer terugkeert.

Ingrid is eigenaresse van Councellingpraktijk Sisu in Huissen, terwijl Miranda een GGZ achtergrond heeft. De verschillende achtergronden van de dames zorgt ervoor dat zij ieder een eigen invalshoek hebben en daarom vullen zij elkaar perfect aan. "De training bied de deelnemers inzicht in hun eigen patronen. We proberen handvatten te geven om de patronen te doorbreken doormiddel van het vaststellen van concrete doelen om na te streven", legt Ingrid, geregistreerd counsellor, uit. Miranda vult aan: "Om elke deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven houden we de groepen op maximaal acht personen."

Begin juli staat er een, reeds volgeboekte, pilot op het programma, maar op 24 augustus en 6 september staan de volgende trainingen gepland in de rustgevende en veilige omgeving van het Huissense Domincanen Klooster. De training 'Hoe gretig durf jij te leven?' kost 120 euro en dat is inclusief een lunch.

Meer informatie over de training is te vinden op www.counsellingpraktijksisu.nl. Of via de facebookpagina: www.facebook.com/counsellingpraktijksisu. Inschrijven kan telefonisch bij zowel Miranda via 06 50476920 als bij Ingrid via 06 42590107.

Uitgelicht

Digitale krant