Afbeelding

Nu tijd voor winterbanden en veiligheidsinspectiebeurt... Dé klantvriendelijke garage in Bemmel: Autobedrijf Wientjes aan 't Kattenl

Algemeen Zaken Nieuws

BEMMEL – Het nieuwe bord met de naam en logo van het bedrijf is geplaatst! En dat betekent tevens dat Autobedrijf Wientjes in zijn vernieuwde (en ook vertrouwde) werkplaats aan 't Kattenleger helemaal klaar is voor de komende periode. Bovendien hebben Herman en zoon Nicky het aantal occasions uitgebreid. Eris een keuze uit een flink aantal personenwagen van diverse merken tegen betaalbare prijs!

Op deze locatie kunnen de klanten van Autobedrijf Wientjes weer rekenen op een full-service: van onderhoud, reparatie, apk, bandentechniek tot en met specialistisch technieken als aircoservice en het spoelen van automaten.

Vader Herman en zoon Nicky: een ideale combinatie voor dit klantvriendelijk autobedrijf, waar de klant nooit teveel betaalt en waar de klant nog met de monteur in de werkplaats kan overleggen. Herman, de oude rot in het vak, weet werkelijk alles van auto's en kan als het om de moderne auto's gaat, rekenen op de kennis en steun van zoon Nicky!

Nu de herfst en winter voor de deur staat, is het belangrijk te zorgen voor een veilige auto. Een veiligheidsinspectiebeurt is daarbij geen overbodige luxe en ook wordt het binnenkort tijd voor winterbanden. Wientjes hanteert als onafhankelijk autobedrijf vriendelijke tarieven voor zowel nieuwe banden als voor de opslag.

Het bedrijf is vertrouwd met vele merken en talrijke werkzaamheden: tot en met schadeherstel, spuitwerk en ruitreparatie. Autobedrijf Wientjes verricht alle werkzaamheden, die men van een garage mag verwachten. En wie Wientjes kent, weet dat het bedrijf de tijd neemt voor zijn klanten, waarbij gezellig een kop koffie drinken en even bijpraten er gewoon bij hoort!"

Autobedrijf Wientjes, 't Kattenleger 9a, Bemmel; telefoon 0481 356710; www.autobedrijfwientjes.nl.

Uitgelicht

Digitale krant