Afbeelding

Pub'ers houden frisfeesten

Zakelijk Zaken Nieuws

BEMMEL - Hallo, wij zijn Florian, Marit, Niek, Iris en Ivan en samen vormen wij het bedrijf Pub'ers. Wij hebben als doelstelling om jongeren in Lingewaard te vermaken door het organiseren van feesten in samenwerking met Robert Kuster en Jumbo Scheperkamp Bemmel.

Voor ouders zijn onze feesten voor hun kinderen in Lingewaard ideaal, want ze weten dat hun kinderen zich in een bekende en veilige omgeving bevinden. Daarnaast worden de feesten ook zeer positief opgevat onder de jongeren. Onze feesten worden gehouden in Café 61 in Bemmel en wij zorgen ervoor dat kinderen een avond vol plezier krijgen met onbeperkt drinken en wat te eten.

Ons eerste feest wordt gehouden in Café 61 op 16 april voor leerlingen uit groep 7 en 8. De kaartverkoop vindt plaats bij Jumbo Scheperkamp Bemmel vanaf maandag 14 maart. Om op te hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes over PUB'ers kunt u ons volgen op Facebook: PUB'ers; Instagram: puberfeest. Voor eventuele vragen kunt u ons ook mailen pubersfeest@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant