Afbeelding

Vanaf 25 maart op visite bij Beide Zussen

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN - Ons karakteristieke pand aan de Helmichstraat 37 -voorheen het `Wit-Gele Kruisgebouw`- in Huissen heeft een Scandinavische stijl, vol vintage, heerlijk eten en een minimalistische inrichting. Voor onze deur is een terras, zodat je ook buiten kunt genieten van Beide Zussen.

Beide Zussen is een onderscheidende ontmoetingsplek waar je kunt winkelen, snuffelen, ontspannen, werken en proeven. Je vindt er een bijzondere mix van producten en merken op het gebied van 'lifestyle & food'. Vanaf 09.00 uur is iedereen van harte welkom bij Beide Zussen voor een van de heerlijke koffies, lekkernijen of een gezond ontbijtje. Tussen de middag kun je er genieten van een lekkere lunch en daarna uiteraard van een goeie borrel!

Beide Zussen staat voor net dat beetje meer. Wij zijn ervan overtuigd dat onze unieke combinatie zorgt voor een beleving! Beide Zussen is gewoon speciaal zonder gedoe.

Wil je ook als eerste komen genieten van onze borrelplanken en ben je nieuwsgierig hoe het er van binnen uitziet? Kom dan eten en borrelen op vrijdag 25 maart vanaf 14:30 bij Beide Zussen. Krijg 10 procent korting op alles en wij, Marion en Jolan Wijers zorgen voor de bubbels.

Beide paasdagen zijn wij geopend vanaf 12.00 uur en geniet je van heerlijke Paasbrunch planken en natuurlijk de goed gevulde borrelplank.

Uitgelicht

Digitale krant