Rabobank biedt online seminars voor ondernemers

Algemeen Zaken Nieuws

Op maandagavond 6, 13 en 20 juni organiseert de Rabobank online seminars voor ondernemers. Tijdens deze seminars worden ondernemers meegenomen in het nieuwe financieren van de Rabobank. Diverse financieringsthema's passeren de revue.

Op 6 juni komt het onderwerp 'crowdfunding' voorbij. Is het een hype of de toekomst? In het seminar komt u erachter of crowdfunding iets voor u kan zijn en hoe u een succesvolle crowdfundingcampagne kunt starten. Investeringspartijen zijn er in verschillende soorten en maten. Of een partij bij u past, hangt voor een groot deel af van de fase van ondernemen waar u zich in bevindt. In het seminar op 13 juni komen de mogelijkheden per fase aan bod. Ook wordt toegelicht hoe de samenwerking met een investeerder verloopt en welke rol Rabobank daarin heeft. Op 20 juni is het thema 'Groei- of investeringsplannen? Wat kunt u met lease?'. Lease staat vooral bekend als financieringsvorm voor auto's. Maar er zijn zoveel meer mogelijkheden. Een expert neemt u tijdens dit seminar mee langs een aantal klantcases, waarin de voordelen en aandachtspunten duidelijk worden.
De drie online seminars starten om 20.00 uur en duren tot ongeveer 20.30 uur. Deelname is kosteloos en inschrijven kan op rabobank.nl/hetnieuwefinancieren. Hier kunnen ondernemers de online seminars na afloop ook nog terugkijken.
 

Uitgelicht

Digitale krant