Afbeelding

Vierdaagsezondag in het teken van Woonboulevard Nijmegen

Algemeen

NIJMEGEN - Woonboulevard Nijmegen pakt groots uit deze 100e Vierdaagse.

"De Vierdaagsezondag staat namelijk helemaal in het teken van de Woonboulevard Nijmegen. Die dag worden duizenden flyers / loten uitgedeeld onder de bezoekers van de Vierdaagsefeesten en 's avonds staat ons team op alle invalswegen richting het vuurwerk om speciale medailles, blinkies, uit te delen. Draag je deze blinkie en word je hiermee tussen zondag 17 juli en vrijdag 22 juli door een van onze fotografen op de foto gezet, dan maak je kans op een van de vele wooncheques ter waarde van 50 euro."

Maar dat is nog niet alles. "De flyers die worden uitgedeeld zijn tevens loten waarmee je kans maakt op een wooncheque ter waarde van 1.000 euro of een van de vele andere prijzen, zoals wooncheques ter waarde van 500, 250 of 100 euro." Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je dit ingevulde lot zaterdag 23 juli persoonlijk om 13.00 uur in komen leveren bij Woonboulevard Nijmegen. "Tussen 13.00 en 16.00 uur trekken we de winnende loten. De prijzen worden alleen verloot onder de aanwezigen, dus zorg dat je erbij bent." Voor diegenen die niet in de grote prijzen zijn gevallen, liggen er speciale Vierdaagsepuzzels van Jan van Haasteren klaar. "Maar wees er snel bij, want op is op."

"Namens alle ondernemers van Woonboulevard Nijmegen wens ik iedereen fantastische Vierdaagsefeesten toe. En tot ziens bij ons prijzenfestival op zaterdag 23 juli!", aldus Ben Traa, voorzitter Woonboulevard Nijmegen.

Uitgelicht

Digitale krant