Afbeelding

Thuis in alle rust advies en tips van een ervaren vakman Frits Reijmers van Keuken en Keukens ontwerpt ook uw eigen droomkeuken...

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – Je hoeft niet meerdere weekenden er op uit om een keuken aan te schaffen. Geen showroom in, showroom uit en uren wachten en steeds opnieuw je verhaal te doen bij de ontwerpers. Je kunt je wensen en eisen thuis in je eigen keuken aan je eigen keukentafel vertellen. Nodig Frits Reijmers van Keuken en Keukens maar een avondje uit. Sta ook versteld van de door hem aangeboden mogelijkheden en... van de scherpe prijs!

Frits heeft ruim twintig jaar ervaring in de keukenbranche en reeds zes jaar zijn eigen bedrijf: Keuken en Keukens. Een heel bijzonder bedrijf, dat geen showroom met tal van keukenopstellingen heeft. De keukens, die Frits levert worden naar wens en op maat gemaakt. Na een eerste gesprek thuis -waarbij de situatie ook ter plekke in ogenschouw wordt genomen en de exacte maten worden genomen- gaat Keuken en Keukens aan de slag en maakt een of meer ontwerpen, die in een tweede ontmoeting thuis worden besproken. De apparatuur kan ook worden gekozen in de showroom van de fabrikant. Ook als er meer disciplines nodig zijn (zoals bij grote verbouw) is Keukens en Keukens het aangewezen adres!

Juist deze transparantie van de werkwijze van Keuken en Keukens, het eerlijke, betrouwbare advies en het prettige persoonlijke contact, zijn voor veel klanten doorslaggevend om voor Keuken en Keukens te kiezen.

Keuken en Keukens levert ook de laatste trends: van heetwaterkraan tot aan sousvide-ovens met vacumeerlades. En kastjes en bladen van de nieuwste materialen in de 'jongste' kleuren zoals in betonlook, goud- en koperkleur! Nodig Keuken en Keukens maar eens uit!

Keuken en Keukens, Huttenstraat 6, Huissen; 06 34314684; www.keukenenkeukens.nl.

Uitgelicht

Digitale krant