Afbeelding

Ook een 'levend schilderij' in huis? Kom langs bij Tropicana Huissen!

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – De kleurenpracht van verschillende vissen in een aquarium is een lust voor het oog. En dat niet alleen; het is bewezen rustgevend om de trage bewegingen van mooie vissen te aanschouwen.

Ook voor kinderen is een aquarium erg leuk en leerzaam. Vissen observeren en zo hun gewoonten te leren kennen is voor kinderen heel fascinerend. Een aquarium kan dan zomaar eens het begin zijn van een levenslange passie! Zo is ooit ook de passie begonnen van Ben Gerrits. Aquariumwinkel Tropicana is er het gevolg van. Met wel 100 aquaria in het assortiment, vele soorten (tropische) vissen en alle aquariumbenodigdheden ben je bij Tropicana aan het juiste adres voor inspiratie.

Ben Gerrits en Sandra Bouman van Tropicana helpen je graag op weg. Ben: 'Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring en weet ik hoe belangrijk goed advies is als men een aquarium wil aanschaffen. Bij Tropicana kan men daar dan ook van op aan. Kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel, want een aquarium, daarvan moet je jarenlang kunnen genieten!'

Natuurlijk kan ook de hengelsportrecreant bij Tropicana terecht. Je vindt er een ruim assortiment aan hengelsportbenodigdheden. En heb je een hond of kat? Dan kun je bij Tropicana helemaal je hart ophalen, want Tropicana is dé outletstore voor allerlei dierbenodigdheden zoals huisdierkussens, krabpalen, diervoeding en halsbanden, allemaal voor de helft van de prijs!

Vis dus niet achter het net, kom snel langs aan de Vierakkerstraat 53 in Huissen; 06 42727084 (ook op Facebook).

Uitgelicht

Digitale krant