Afbeelding

Kwekerij-Arnhem-Nijmegen, uw 4-seizoenenspecialist

Zakelijk

GENDT - De dagen worden korter, en de herfst doet zijn intrede. Heeft u ook zin gekregen om uw interieur en terras een oppepper te geven? Dat komt mooi uit! Bij Kwekerij- Arnhem-Nijmegen kunt u vanaf heden ook terecht voor een ruim assortiment winterbloeiers en mooie vaste planten voor uw terras of tuin.

De Veluwe is op haar mooist deze periode, in de prachtige herfsttinten en haar uitgestrekte heidevelden. Met de winterharde plant Calluna, brengt u een stukje Veluwe in eigen tuin. Wilt u gaan voor winterbloeiers? De Huyskweker biedt een ruime keuze aan hangviolen in een diversiteit aan kleuren. Mocht de voorkeur meer uit gaan, naar verse Bolcrysanten en Gaultheria's, dan bent u hier ook aan het juiste adres.

Niet alleen uw zomerbloeiers kunt u de perfecte verzorging bieden, door gebruik te maken van de unieke plantenbakken met waterreservoir. Ook bij de winterbloeiers en kamerplanten kunt u van deze methode gebruik maken, zodat u uw planten nooit te veel water geeft. Het werkt heel eenvoudig. Door de watermeter kunt u zien hoeveel water u de plant moet geven. De plant verzorgt zichzelf, met de optimale hoeveelheid water uit het gevulde waterreservoir in de bodem. Via de waterstandmeter is af te lezen wanneer u de plant weer water moet geven.

Nieuw in het assortiment zijn de prachtige bakken van Lechuza met waterreservoir, die zich thuis voelen in ieder interieur. Zij zijn zowel geschikt voor kamerplanten, als voor buiten in de tuin of op het terras. Deze bakken/potten zijn allen voorzien van een binnenbak, uitgerust met een waterniveau meter . Dagelijks gieten is overbodig, eens in de 2 weken kijken of het waterniveau op pijl is, is voldoende voor de ideale verzorging. Wanneer de planten niet meer mooi zijn, kunt u de binnenbak schoon meenemen en weer laten vullen door uw Huyskweker . Dit ruilsysteem is vergelijkbaar, met de bekende bakken van uw Huyskweker. Goed voor uw portemonnee en het milieu!

Voor hoogwaardige producten en voor een goed advies staat Huyskweker Arnhem-Nijmegen graag voor u klaar . Kom langs en geniet onder het genot van een kopje koffie van het assortiment.

Kwekerij Arnhem-Nijmegen, Langstraat 46, Gendt; www. kwekerij-arnhemnijmegen.nl. Volg de Huyskweker Arnhem – Nijmegen op Facebook en blijf op de hoogte van de acties en aanbiedingen

Uitgelicht

Digitale krant