Afbeelding

Infomatie-avond Pax Kinderhulp

Algemeen

ARNHEM - Wat is een vakantieouder, waarom komen er kinderen op vakantie in Nederland en wat doet Pax Kinderhulp precies? Op deze vragen geeft Pax Kinderhulp donderdag 5 oktober antwoord tijdens een informatieavond in Arnhem.

Al meer dan 55 jaar trekt Pax Kinderhulp zich het lot aan van kinderen uit het buitenland die door armoede, geweld of een ramp onder slechte omstandigheden leven. Jaarlijks komen er via Pax Kinderhulp kinderen naar Nederland voor een paar weken vakantie bij gastouders.

Tijdens de informatieavond zal verteld worden over het werk van Pax Kinderhulp, waarom dit zo nodig is en wat het precies inhoudt om vakantieouder te zijn. Drie weken een ander kind in huis. Een kind dat, zoals ieder kind, recht heeft op warmte en aandacht maar van wie de ouders niet in staat zijn dat voldoende te geven.

Ervaren vakantieouders worden ook uitgenodigd om hun verhaal te vertellen. Daarnaast zal er genoeg tijd zijn om alle vragen te beantwoorden. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur en wordt gehouden in Postillion Hotel Arnhem, Europaweg 25, Arnhem. "Wilt u ook meer weten over vakantieouder worden? Meldt u zich dan aan door te mailen naar infoavond@paxkinderhulp.nl of bel 06 22216938."

Uitgelicht

Digitale krant