De finalisten van Gemengd Dubbel 5 van links naar rechts: Hans Peters, Marga Peters, Marleen Polman en Edwin van den Broek.
De finalisten van Gemengd Dubbel 5 van links naar rechts: Hans Peters, Marga Peters, Marleen Polman en Edwin van den Broek.

Geslaagd open tennistoernooi in Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - In de week van 2 tot en met zondag 8 oktober stond alles bij de tennisclub in Doornenburg in het teken van het jaarlijkse open Vannu-toernooi.

Door veel spelers uit de regio wordt het herfsttoernooi in Doornenburg gezien als een gezellige en sportieve afsluiting van het tennisseizoen. Het toernooi van TCD wordt georganiseerd voor heren-, dames- en gemengde dubbels in de leeftijd vanaf 25 jaar. De gezelligheid mag dan voor en na de partijen een belangrijke rol spelen; eenmaal op de baan willen alle sporters graag hun wedstrijdje winnen. Op het sportpark De Vijzel in Doornenburg zijn in één week tijd onder toezicht van de KNLTB door 152 deelnemende spelers in totaal 119 wedstrijden gespeeld. Op de doordeweekse avonden werden eerst voorrondes in de vorm van een poulesysteem gespeeld. De winnaars van deze poules gingen vervolgens het bekende afvalsysteem in. Dankzij het vriendelijke herfstweer konden de toeschouwers vanaf een zonnig terras, onder het genot van een hapje en een drankje, op de afsluitende zondag genieten van de finale wedstrijden.

De toernooicommissie feliciteerde de volgende finalisten van het VanNu toernooi:

DD8 1: Resi Elbers-Janssen + Patricia Peters

2: Elly Roelofs + Elly Vos

HD8 1: Geert van den Dam + Harry Verwaaijen

2: Dick Peters + Bram Vink

GD7 1: Raf Janssen + Katja Jeurissen-Kemperman

2: Johan Donkervoort + Diana Hermsen

DD7 1: Karin Peters-Wouters + Trees Wouters

2: Ingrid Laracker + Renate Laracker

HD7 1: Robbert Holland + Frank Peters

2: Jan Benneker + Ruud Elbers

GD6 1: Robbert Holland + Judith Gertsen

2: André Sluiter + Lianne van Wijk

DD6 1: Evelien Claassen + Judith Gertsen

2: Judith van Deth-Dijkhuis + Daphne Jacobs

HD6 1: Hans Muhlhaus + Wim Peters

2: Luuk van Paridon + Fons Stappers

GD5 1: Hans Peters + Marga Peters

2: Edwin van den Broek + Marleen Polman

HD5 1: Marc Donckers + Hans Peters

2: Bram van Aken + Rj Valk

De 25 + commissie van de tennisclub Doornenburg bestaat uit Irma Peters, Diana Peters, Wiet Wouters, Nicole van Hoogstraten, Seb Pruijn, Lazlo Hendriks, Sanne Bolk-Peters, William van Alst en Theo Scheers.

Uitgelicht

Digitale krant