Afbeelding

Kom naar het internationale rolstoeltennis toernooi in Bemmel!

Algemeen

BEMMEL - De beste rolstoeldubbelspelers komen van 22 tot en met 26 november 2017 in actie tijdens de UNIQLO Wheelchair Doubles Masters. Dit prestigieuze internationale toernooi vindt plaats in Sportcentrum de Schaapskooi in Bemmel.

Tijdens het toernooi strijden acht herendubbels, zes damesdubbels en vier quadduo's om de wereldtitel. Bemmel is, na Amsterdam, de tweede stad in Nederland die de Doubles Masters organiseert. Zorg dat je erbij bent en koop binnenkort jouw toegangskaarten op www.wheelchairdoublesmasters.com. Woensdag t/m vrijdag is er gratis toegang en zaterdag en zondag bedragen de kosten 5 euro per persoon. Kinderen t/m 12 jaar hebben de hele week gratis toegang.

Ter voorbereiding op de UNIQLO Wheelchair Doubles Masters organiseert het Nederlandse team op 25 oktober een open dag in Bemmel. Het team traint in de ochtend en verzorgt daarnaast een tennisclinic voor basisscholen en bedrijven. Een unieke beleving voor leerlingen en het bedrijfsleven om te ervaren hoe het is om te tennissen vanuit een rolstoel!

Uitgelicht

Digitale krant