Activiteiten Gemeenschapshuis in Huissen Zand

Algemeen

HUISSEN - In het Gemeenschapshuis in Huissen zijn er dagelijks verschillende activiteiten. Er zijn diverse muzieklessen te volgen, zoals piano- en orgelles en allerlei soorten gitaarlessen.

Bij de in ons huis gevestigde muziekvereniging De Volharding zijn de volgende lessen te volgen zoals blokfluit-, dwarsfluit-, klarinet-, trompet-, sax- en de mogelijkheid voor drumles. Buiten het muziekonderwijs zijn er de volgende activiteiten om aan deel te kunnen nemen. We bezitten een prachtige ruimte met een spiegelwand voor het uitvoeren van dans, ballet, yoga, pilatus training en tai chi tao, ook maakt NVFB-ZwangerFit gebruik van deze ruimte.

Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de naailessen om zelfstandig te leren kleding te maken onder deskundige leiding. Dan is de mogelijkheid om tafeltennis te spelen. Bij voldoende deelname is er een cursus digitale fotografie. Ook is er een groepje die schilderen. De SWOH heeft bij ons ruimte gehuurd voor gym voor ouderen en middagen om te biljarten. De wijkvereniging verzorgt enkele malen een bingo avond en organiseert om de week op vrijdagavond een kaartavond. Er is ook altijd de mogelijkheid om een ruimte te huren voor vergaderingen of andere activiteiten. Kijk op de website van het Gemeenschapshuis daar is bijna alles te vinden, via de foto's kunt u de ruimten zien en ook diverse telefoon nummers voor inlichtingen. De website is: gemeenschapshuishuissenzand.nl en het adres is Van Wijkstraat 31 in Huissen naast de Zandse kerk.

Uitgelicht

Digitale krant