Prinsenwissel bij De Kleibakkers

Algemeen

HAALDEREN – Op zaterdag 25 november viert carnavalsvereniging De Kleibakkers de opening van een nieuw carnavalsseizoen. De avond staat onder andere in het teken van het afscheid van prins Edwin de Bedrievige en prinses Esther. Zij maken plaats voor een kersvers prinsenpaar.

Het houdt carnaval vierend Haalderen al een tijdje bezig: wie gaan de komende twee jaar de scepter zwaaien over het Baggergat? De onthulling is altijd een spannend moment. Maar eerst wordt er natuurlijk uitgebreid teruggekeken op de periode van Edwin en Esther. Geniet daarnaast van een lekker drankje, diverse optredens of ga zelf de dansvloer op. Een dag later, op zondag 26 november, is het de beurt aan de jeugd. Vier het mee met jeugdprins Cas d’n Duiker en prinses Annelaura.

De openingsavond begint om 20:11 uur (de zaal is open vanaf 19:30 uur). Leden betalen geen entree. Niet lid? Voor 7,50 euro is de Kleibakkers-gezelligheid alsnog mee te maken. Voor de jeugdmiddag bedraagt de entree voor iedereen 2,50 euro. Nieuwsgierig naar het verdere reilen en zeilen van De Kleibakkers? Op www.kleibakkers.nl staan onder andere veel foto’s, het laatste nieuws en het dagboek van het prinsenpaar.

Uitgelicht

Digitale krant