Afbeelding
Foto: D. Schluter

Kerststal Zandse Kerk weer groter!

Algemeen

HUISSEN - Vanaf 9 december is de grootste kerststal van Gelderland, die van de Zandse Kerk weer geopend voor het publiek. De kerststal is dagelijks te bezichtigen tussen 9.00 en 17.30 uur. Kom gerust kijken.

Zoals ieder jaar is door vrijwilligers van stichting De Zandse Kerk weer de kerststal opgebouwd in De Zandse Kerk. Het imposante schouwspel is al jaren een trekpleister voor jong en oud vanuit Lingewaard, omstreken en ver daarbuiten. De kerststal werd de afgelopen vier weken opgebouwd door vrijwilligers. Hierbij worden materialen gebruikt die veelal in het verleden door mensen uit de gemeenschap zijn aangeboden. De laatste jaren is de kerststal sterk in omvang gegroeid. Ook dit jaar is de kerststal weer anders dan velen gewend zijn. Tot en met 6 januari zal de kerststal dagelijks te bezichtigen zijn.

Verwarming opgeleverd

De afgelopen weken is ook druk gewerkt aan de verwarming van De Zandse Kerk. Het nieuwe verwarmingssysteem is inmiddels opgeleverd en al enkele keren gebruikt. De afgelopen week is het kerkgebouw weer opgeruimd en weer geschikt voor bijeenkomsten en uitvaarten. De stichting is erg trots op de nieuwe verwarming. Tijdens de komende winterse weken hoeven bezoekers niet meer in de kou te komen. Ook benieuwd naar de nieuwe warmte? Kom het ervaren tijdens de aanstaande kerstactiviteiten.

Meer informatie staat op de website en te volgen via de Facebookpagina. Voor vragen neem contact op met telefoon 06 14803998 of mail naar info@zandsekerk.nl.

Uitgelicht

Digitale krant