Kunst in Mea Vota (foto: Gemma Brands)
Kunst in Mea Vota (foto: Gemma Brands) Foto: Gemma Brands

Aanmelden Kunstroute Huissen en Angeren

Algemeen

HUISSEN - Ook dit jaar organiseert Kunst in Mea Vota op zaterdag 16 en zondag 17 juni weer een kunstroute door Huissen en Angeren. Woon je in Lingewaard en wil je werk exposeren, dan ben je welkom om mee toe doen. Het aanmeldformulier en alle informatie is te vinden op www.kunstinmeavota.info.

Wanneer je mee wilt doen heb je de keuze uit twee opties: Het exposeren van uw werk in het land en tuinbouwmuseum Mea Vota of exposeren op een locatie in Huissen of Angeren zoals een tuin, kerk, atelier of andere ruimte op 16 en 17 juni van 12.00 tot 17.00 uur. In het tuinbouwmuseum is het ook mogelijk om in de gerenoveerde kassen te exposeren.

We willen de kunstroute compact houden en we behouden dan ook het recht om in overleg de locatie te verplaatsen. We kunnen ook bemiddelen als je op een locatie met anderen wilt exposeren. De ervaring leert dat meerdere mensen op een locatie en eventueel een muzikale omlijsting meer bezoekers aantrekt.

De kosten bedragen 20 euro per deelnemende kunstenaar voor de administratie en drukwerk (folders en posters en gebruik beach flags in huis stijl), dit drukwerk wordt ook onder de deelnemers verspreid en professioneel gedrukt. Bij het aanmeldingsformulier graag een foto (jpg bestand) van een nieuw werk of een die representatief is voor je werk. Aanmelden kan tot 1 april.

kunstroute op locatie (foto: Gemma Brands)

Uitgelicht

Digitale krant